Prevozi vozil v okvari

Veliko voznikov je prepričanih, da bodo vlečno službo potrebovali le ob morebitni prometni nesreči. Vendar obstaja še drug pogost primer, ko je potrebna avtovleka – okvara vozila.

Vozilo se lahko okvari zaradi najrazličnejših razlogov in kadarkoli, tudi če je novo. Če vas nenadoma pusti na cedilu, hitro priskočimo na pomoč in ga prepeljemo na izbrani servis. Ob tem poskrbimo tudi za vas in ostale potnike – tudi če vas je bilo v vozilu pet, naše specialno vozilo za vleko z dvojno kabino poskrbi, da prevoz zagotovi vsem. Za premostitveni čas, ko je vaše vozilo na servisu, pa vam nudimo najem nadomestnega.

Ob okvarah vozila so razlog za avtovleko tudi situacije, kot je na primer točenje napačnega goriva. To se dogaja pogosteje, kot mislite – če se zgodi vam, nas pokličite brez obotavljanja – naj bo vikend, praznik ali sredi noči. Vaše vozilo bomo prepeljali v našo delavnico in zamenjali gorivo, da boste lahko nadaljevali pot.

Tudi če vam vozilo pokvari v podzemni garaži ali parkirni hiši, pa ne veste, kako bi ga spravili ven, zavrtite našo številko. Iz parkirne hiše ga bomo odstranili s pomočjo posebnih koleščkov in ga prepeljali na servis.